Welkom

Wij zijn een volmachtkantoor. Dit houdt in dat wij de bevoegdheid hebben gekregen om namens één of meerdere verzekeraars rechtstreeks op te treden.

Over AssuON

Wij hebben samenwerkingsverbanden met verschillende assurantiekantoren. Bij deze kantoren treden wij op als gevolmachtigd agent voor een aantal verzekeringsmaatschappijen.

Als volmachtbedrijf zijn wij een snelle en efficiënte schakel tussen de assurantietussenpersoon en de verzekeringsmaatschappijen. Bij ons zijn diverse verzekeringen af te sluiten en wij bieden uitgebreide mogelijkheden van de verzekeringsmaatschappijen.

Klachtenprocedure

Ons kantoor besteedt voortdurend grote zorg aan de kwaliteit van onze dienstverlening. Toch kan het voorkomen dat u niet tevreden bent. Als dat zo is horen we dat graag van u, want klachten over onze dienstverlening nemen wij zéér serieus.

U kunt uw klacht online, schriftelijk of per mail aan ons doorgeven.

AssuON
T.a.v. de directie
Postbus 444, 7770 AK Hardenberg
kwaliteitsverbetering@assuon.nl

Indien u het niet eens bent met het definitieve standpunt van de directie, kunt u zich wenden tot het Klachteninstituut Financiële Dienstverlening (KiFiD). Op www.kifid.nl vindt u meer informatie over de voorwaarden voor het indienen van een klacht bij het KiFiD.

Bezoekadres

Adres:Stelling 5
Postcode:7773 ND
Plaats:Hardenberg

Postadres

Postbus:444
Postcode:7770 AK
Plaats:Hardenberg

Telefoon en e-mail

Tel. nr.:0523 28 27 22
E-mail:mail@assuon.nl

Openingstijden

Maandag08:30-17:30
Dinsdag08:30-17:30
Woensdag08:30-17:30
Donderdag08:30-17:30
Vrijdag08:30-17:30

Route

Klik hier om een route te plannen

U bezoekt de website in Internet Explorer, deze browser is verouderd. Wij kunnen u niet garanderen dat de website optimaal functioneert. Wij raden u aan een andere browser te gebruiken.